OPtredens OP-zolder

OPtredens OP zolder

Op onze gezellige zolder vinden ook dit jaar weer heel wat geweldig toffe optredens plaats.


Er zijn steeds twee soorten tickets:

  • standaardticket
  • ticket de luxe (vintage zeteltje met glaasje cava)


Bij beide tickets zijn cadeaustreekprodukt,

btw en reservatiekost (€2,50) inbegrepen.


Klik op de foto van de gewenste artiest

om door te gaan naar onze webwinkel

waarlangs u uw tickets kan bestellen !

3 SEPTEMBER


€ 14 / € 18

WIGBERT


Wigbert Van Lierde is een authentieke singersongwriter en een virtuoze gitarist.

 

Aangestoken door traditionele folk, blues en country schrijft hij Nederlandstalige liedjes die steevast naar de strot grijpen. Zijn fingerpicking op de gitaar is uniek en legendarisch. Wigbert is als schrijver best gekend van "Ebbenhout Blues" of "Ik geef niet meer om Joey".

Hij tourde o.m. met Kommil Foo, Yevgueni, Brendan Croker, Fay Lovski en Bram Vermeulen.

Hij schreef voor Axelle Red, Jo Lemaire en Paul Michiels.

 

In dit concert brengt Wigbert hoogtepunten uit zijn repertoire aangevuld met nieuwe muziek.

10 SEPTEMBER


€ 16 / € 20

CARRY GOOSSENS

Cowboy met pension

Wat als je in de stille herfst van je leven een brief in je postbus krijgt waarin je vriendelijk, maar met klem, verzocht wordt om met pensioen te gaan? Dat doet iets met een mens. Want wat als je eigenlijk niet met pensioen wil gaan?

Acteurs gaan niet met pensioen denk ik dan. En cowboys ook niet. Dus ik ook niet. Wij moeten doorgaan, tot het echt niet meer gaat. Maar ondertussen sta je daar dan met je pensioenbrief in je hand. Onvermijdelijk sta je dan ook even stil bij de 65 jaren die als een flits voorbij gevlogen lijken te zijn.

Acteurs willen niet ingelijfd worden bij de Bond van Gepensioneerden. Cowboys ook niet.
Daar hebben ze een goede reden voor. Dat wil ik in mijn voorstelling op lichtvoetige wijze toelichten, samen met mijn drie muzikanten, mijn leeftijds– en lotgenoten in gitaarakkoorden.

Cowboy met pensioen … over poen en fatsoen.
Daar is ‘t om te doen.

17 SEPTEMBER


€ 10 / € 14

BEGIJN LE BLEU

Kijk !


Fwiet! Fwiet! ... Is de naam van de podcast en het vogelmagazine van Begijn Le Bleu dat enthousiast wordt onthaald door media en publiek.  Nu brengt Begijn een tweede lezing over de kick van het vogelspotten: kijk!  

Hij heeft het over de machtige levenswijze van vogelsoorten zoals de rietzanger, de gierzwaluw en de raaf.  Hij neemt je mee in de lucht tijdens de vogeltrek waar een stroom van miljoenen vogels passeert richting het Zuiden, om vervolgens terug te landen in eigen land waar blauwe reigers als zen-monniken geduldig wachten om hun slag te slaan. Dit alles om te tonen dat onze natuur nog slimmer en mooier is dan u al dacht.

Begijn doet dit met woord en beeld zoals we dat van hem kennen. Met bezieling en humor vertelt hij over zijn passie om er een prachtige avond vol verwondering van te maken. Laat u meevoeren in de wondere wereld van Begijn waar vogels de hoofdrol spelen.

www.begijnlebleu.be