Zot OP zolder

met

ZOLDER

BAR

Zot OP zolder

Comedy-night

Elke 2de woensdag van de maand

Inkom: €7,50

10 AUGUSTUS, 20U30

HANS COOLS (Try-out)

Cools en zonen

Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar. Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde. Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is, en het online leven nog onontgonnen terrein is. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

14 SEPTEMBER, 20U30

BAS BIRKER (Try-out)

Bas Birker is best sympathiek. Voor een Hollander. Maar schijn bedriegt. Diep van binnen zit een dik drammerig Duitsertje met een voorliefde voor orde, stiptheid en bovenal zichzelf. Daar kan geen Belgisch paspoort iets aan veranderen. Noem het arrogant, noem het egocentrisch, maar zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

Zijn nieuwe zaalshow is een reisverslag van de zoektocht naar Bassies diepste binnenste. Een roadtrip langs donkere gedachten, onhebbelijke eigenschappen, om uiteindelijk de schoonheid te vindenin een grote berg lelijkheid. Een beetje zoals België, maar dan minder verdeeld. Birker twijfelt, worstelt en beslist. Zo kan hij in de tweede helft van zijn leven in ieder geval zichzelf onder ogen komen. Maar niet voordat hij u eens recht heeft aangekeken. Want misschien is met Bas een hele hoop mis, met de rest van u allen is het sowieso veel erger gesteld.

Foto's 11 mei: Onze eerste comedy-avond op zolder !

Daags voor onze eerste comedy-avond kregen we het bericht dat Bart Vantieghem ziek was.

Gelukkig zorgde Independent Comedy snel voor een oplossing: Manu zou Bart vervangen, Kevin Van den Eynde

zou Manu vervangen als MC en Kim zou gewoon zichzelf blijven!

Uiteindelijk werd het een fantastische avond waaruit bleek dat de afwezigen meer dan ongelijk hadden ! Hieronder enkele sfeerfoto's !